Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Mads Nissen (arkiv)
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugens kulturforbruger: »Når Walt Disney går amok, kan Disney-film virkelig rykke på mine følelser«

Erann Drori er 49 år, sanger og sangskriver, debuterede i 1990'erne som sanger i bandet Zapp Zapp og som solist i 2000, giver fredag koncert i Tivoli med Zapp Zapp, der efter 20 år gendannes for en enkelt aften.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Musik

Zapp Zapp

»Jeg hører i princippet aldrig musik derhjemme, men når jeg er on the road, elsker jeg at lytte til det, jeg selv har gang i musikalsk. Og for tiden er det mit gamle band, Zapp Zapp, da vi skal spille på plænen i Tivoli på fredag. Det er altså omkring 20 år siden, vi slap, så der er meget at tage fat i, og det er fedt«.

Bøger

Peter Wibroe: ’Havekunst og tanketidsler'

Foto: Niels Hougaard

»Den seneste bog, jeg har læst, er den tidligere reklamemand Peter Wibroes havebog ’Havekunst og yanketidsler’. »Hvis du passer din have, så passer den dig«, lyder et af budskaberne. Bogen har en visdom, der gør verden lidt smukkere, synes jeg, og hvis jeg ikke var blevet musiker, ville jeg helt klart have været gartner«.

Teater

Betty Nansen Teatret: ’Efter Brylluppet’

»Jeg er lige kommet hjem fra Betty Nansen Teatret. Jeg tager i teatret, når Peter Langdal ringer og siger, jeg skal komme. Han har givet mig en hovedrolle i en helt ny musical, som skal skabes fra bunden, og det er den, vi har prøver til i disse dage. Det er ret vildt at skulle sidde og skabe en musical over Susanne Biers film ’Efter brylluppet’. Holdet er bare supergodt castet, og jeg har lige netop i dag hørt et par sange, som Tim Christensen har skrevet til min rolle som børnehjemslederen, Jacob. Jeg kan kun sige fra hele mit hjerte: »Kæmpe tak, Tim og resten af komponisterne«. Det er optur! Og det bliver fandeme skægt«.

Film

’Vaiana’

Foto: Disney

»Sidst jeg var i biografen, så jeg ’Vaiana’. Når Walt Disney går amok, kan Disney-film virkelig rykke på mine følelser. ’Vaiana’ har nogle skægge figurer som halvguden Maui og den dejlige hanefigur Hei Hei, der er så dum, at den er smuk. Det er sjovt«.

Koncerter

Rolling Stones i Parken

»Rolling Stones så jeg i Parken i 2007, og de kommer jo igen i år. Dem vil jeg virkelig gerne se igen. Jeg er i den seneste tid blevet ret vild med dem. Jeg ved ikke, hvorfor det ikke er sket før, men jeg havde aldrig rigtig fattet, at de faktisk er ret funky«.

TV-serier

HBO: ’Game of Thrones’ og ’Vikings’

Foto: HBO Nordic

»Jeg ser ikke tv. Til gengæld har jeg kastet mig over serierne ’Game of Thrones’ og ’Vikings’, som jeg streamer«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden