Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Pr-foto
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugens kulturforbruger: »Jeg synes simpelthen bare, Anders Lund Madsen er noget af det sjoveste overhovedet«

Hugo Helmig er 18 år og musiker. Han hitter med sin første single 'Please Don't Lie', der var ugens uundgåelige på P3 i sidste uge. Hugo arbejder i øjeblikket på sit første album, og tager på turné i sensommeren. Derudover er han søn af Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Musik:

Mars, Bieber, Mayer, Timberlake

»Lige for tiden hører jeg meget kongerne af den der new school popmusik, Bruno Mars, Justin Bieber og Justin Timberlake. En sang som ’Can’t Stop The Feeling’ med Timberlake, det er sådan en totalt popsmaddersang, og man kan bare høre, at der er blevet brugt helt vildt lang tid på den, produktionen og teksten er så gennemarbejdet. Det er superfedt«.

Teater:

’Karlas kabale’

»Sidst jeg var i teatret, var til premieren på min mors ’Karlas kabale’, det er ved at være nogle år siden. Og der skulle jeg med. Men det var skidehyggeligt«.

Foto: Casper Dalhoff

Koncerter:

Frank Ocean, Thomas Helmig

»Jeg har jo været til NorthSide og skulle også have været på Roskilde, men valgte så at sælge min billet. Jeg skal til at øve en hel masse med bandet, vi skal spille koncerter efter sommeren. Så jeg tænkte bare, at jeg ville være lidt mere klar i hovedet i stedet for at tage ned og bruge syv dage på at drikke mig i hegnet og have det sjovt. Selv om det nu også lyder attraktivt ... På NorthSide så jeg Frank Ocean, som var det, jeg havde glædet mig allermest til, men det var vildt ringe, han var bare ikke særlig engageret. Jeg så også min far spille. Kæft, det, syntes jeg, var en fed koncert. Der var vildt mange mennesker og god stemning. Men det er også lidt mærkeligt at se ham transformere sig til en kæmpestor stjerne, i forhold til når han går og laver spaghetti med kødsovs derhjemme«.

Film:

’Sværdet i stenen’

»For et par uger siden var jeg inde at se ’Sværdet i stenen’ med min familie. Det er sådan en kæmpestor blockbusterfilm, så det er jo ikke den der dybe fortælling, man kommer for. Det er selve oplevelsen med at se den der fede action og den fede grafik på det store lærred«.

Bøger:

Ingen

»De seneste par år har jeg ikke rigtig fået læst bøger. Jeg tror, jeg har glemt det lidt, og det er faktisk lidt ærgerligt. For at læse er jo egentlig skidevigtigt. Mine forældre har altid læst, som jeg ved ikke hvad, så jeg har altid gerne selv villet kunne lide det, for det er lidt sejt at sidde og snakke om en bog – man er lidt voksen, hvis man læser, på en eller anden måde«.

Tv-serier:

’Friends’, ’How I Met Your Mother'

»Jeg kan ikke tælle på én hånd, hvor mange gang jeg har set ’Friends’ og ’How I Met Your Mother’. Hver gang jeg kommer hjem, bruger jeg lige en halv time på Netflix, og så ender jeg altid med at tage dem, fordi jeg ikke kunne finde andet. Og så ser jeg et afsnit, jeg har set fem gange og nærmest kan replikkerne til. Jeg tror, der er en eller anden tryghedshedsting i, at jeg bare kender det hele og ved, hvad der sker«.

Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Radio/podcast:

’De Sorte Spejdere’

»Jeg hører radio, når jeg kører bil. Mest P3. Da jeg gik i folkeskolen, eller på en friskole var det jo så, kørte min far mig altid i skole og kørte mig også hjem. Og så hørte vi ’De Sorte Spejdere’. Det er det eneste radioprogram, jeg nogensinde har fulgt med i. Mest på grund af Anders Lund Madsen. Jeg synes simpelthen bare, han er noget af det sjoveste overhovedet«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden