0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Morten Lindbergs far var en meget følsom mand. Hans mor havde en umådelig stor retfærdighedssans. Begge dele har Morten Lindberg taget med sig fra sit barndomshjem.

Master Fatman frygter det normale: »Åh. Bogkasser. Bare ordet bogkasser. Det gør mig skideirriteret«

Morten Lindberg alias Master Fatman vil ikke leve det borgerlige liv bag en ligusterhæk. Det er for normalt. Livet skal helst leves uden for rammerne og være fyldt med kærlighed til alt det, der findes uden foran hans egen næse. Han har netop afholdt jazzskoler for børn til Copenhagen Jazz Festival, og vi har mødt ham for at tale om, hvad det satte liv gør ved ham, og hvor svært det kan være at leve efter filosofien om at elske hele verden.

FOR ABONNENTER

BEMÆRK: Dette interview blev bragt første gang i juli 2017.

Morten Lindbergs stue er »røvafrikansk«, som han siger. Han har fyldt den med afrikanske figurer i træ og store billeder af afrikanske guder fra en voodootradition med brasiliansk afstamning.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts