Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Maud Lervik
Foto: Maud Lervik

Benjamin Hav (t.v.) og Albert Wanscher udgør duoen Benal.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugens kulturforbruger: »Ud over at jeg var i Tisvilde i uge 29, kommer jeg alt for sjældent i teatret«

Rapper Benjamin Hav udgør sammen med Albert Wanscher duen Benal, der albumdebutterede med 'Nu' i 2016. De spiller på For Evigt Hip Hop i Rødovre 26. august og på Train i Aarhus og Store Vega i København i september.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nuhr
»Jeg er meget skizofren, når det kommer til musik. Den ene dag er det Phlake, den næste hører jeg amerikansk hiphop. Lige nu hører jeg en fyr, der hedder Nuhr. Han har ikke udgivet noget endnu, men har nogle ting på Soundcloud. Det kan godt være lidt pøllet at dyrke de der berlinerhemmelige kunstnere, men det var tilfældigt, at jeg fandt ham. To af numrene, ’Yeast’ og ’Why’, er to virkelig seje numre. Han er inspireret af Bon Iver og Frank Ocean. Til hverdag arbejder han på et badehotel, og så producerer han musik på klaveret ved siden af. Han har ikke sparret med nogen, det er ikke mixet og stadig helt råt«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden