Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Benjamin Hav (t.v.) og Albert Wanscher udgør duoen Benal.
Foto: Maud Lervik

Benjamin Hav (t.v.) og Albert Wanscher udgør duoen Benal.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugens kulturforbruger: »Ud over at jeg var i Tisvilde i uge 29, kommer jeg alt for sjældent i teatret«

Rapper Benjamin Hav udgør sammen med Albert Wanscher duen Benal, der albumdebutterede med 'Nu' i 2016. De spiller på For Evigt Hip Hop i Rødovre 26. august og på Train i Aarhus og Store Vega i København i september.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Musik

Nuhr
»Jeg er meget skizofren, når det kommer til musik. Den ene dag er det Phlake, den næste hører jeg amerikansk hiphop. Lige nu hører jeg en fyr, der hedder Nuhr. Han har ikke udgivet noget endnu, men har nogle ting på Soundcloud. Det kan godt være lidt pøllet at dyrke de der berlinerhemmelige kunstnere, men det var tilfældigt, at jeg fandt ham. To af numrene, ’Yeast’ og ’Why’, er to virkelig seje numre. Han er inspireret af Bon Iver og Frank Ocean. Til hverdag arbejder han på et badehotel, og så producerer han musik på klaveret ved siden af. Han har ikke sparret med nogen, det er ikke mixet og stadig helt råt«.

Teater

Anemone Teatret: ’Cirkeline’
»Ud over at jeg var i Tisvilde i uge 29, kommer jeg alt for sjældent i teatret. Det er egentlig lidt skamfuldt. Senest var jeg i Anemone Teatret og se ’Cirkeline’ på min datters fødselsdag. Mellem os var det ikke den helt store oplevelse, men hyggeligt, det var det«.

Film

Boss Baby

Foto: 20TH Century Fox

»Det er børnene, der styrer, når vi går i biografen. Sidste gang valgte de ’Boss Baby’. Den var god, børnene var glade. Selv bliver jeg meget let rørt, og det er let at manipulere med mine følelser. Hvis en film kører lige efter følelsesdrejebogen, er jeg første mand over bord. Der er ikke noget galt i det, men det var mærkeligt at kigge på børnene og opdage, at de slet ikke var rørte, når jeg selv sad med en tåre i øjenkrogen«.

Bøger

Mario Puzo: ’Godfather-trilogien’
»Bøger er et af mine meget ømme punkter. Min far er forfatter, og hver gang vi mødes, punker han mig. »Det er vigtigt at være i berøring med alfabetet«, siger han til mig. Faktisk er begge mine forældre litterære, men jeg har ikke læst en hel bog i 10 år. ’Godfather-trilogien’ læste jeg for et årti siden. Jeg slugte den. I dag kan jeg åbne en bog, læse lidt i den, og så har jeg brug for et sceneskift. Jeg er nok bare blev ramt af dumhedens fix. Jeg kan dog godt finde på at læse digtsamlinger, for jeg elsker digte«.

Tv

DR: Fuckr med dn hjrn’
»’Fuckr med dn hjrn’ på DR 3 er et helt vildt program. Flot filmet og produceret. Jeg har aldrig mødt værten, Jan Hellesøe, men jeg føler, at jeg har uendelig meget tillid til ham. Faktisk forsøgte jeg på et tidspunkt at komme i hypnose hos ham – så jeg kunne få tæsket lidt til mine issues og måske også blive en bedre performer – men det lykkedes ikke«.

Koncerter

Phlake og The Minds of 99 i Store Vega

Northside, Lørdag d. 18 juni 2016

Minds Of 99, Blå Scene
Forsanger Niels Brandt

Foto: Rune Aarestrup Pedersen

Northside, Lørdag d. 18 juni 2016 Minds Of 99, Blå Scene Forsanger Niels Brandt Foto: Rune Aarestrup Pedersen

»Det går lidt bedre for mig med at komme af sted til koncerter. Jeg har købt billetter til Plake og Minds of 99, der begge spiller i Store Vega til november. Phlake har jeg aldrig hørt live, hvilket er for dårligt, for jeg kender dem ret godt. The Minds of 99 har jeg til gengæld hørt i Store Vega tidligere. Det var en super oplevelse. De har en god energi live, de spiller hurtigt, det er fedt. Og så har jeg hørt rygter om, at de har et album klar til efteråret, når de tager på turné.

Radio/podcast

Soundvenue: ’Standard’
»Podcast er det svedigste i hele verden. Mit problem er, at der er så meget, at det kan være svært at finde det fedeste. Senest har jeg hørt og er blevet glad for Soundvenues hiphoppodcast ’Standard’. Ellers lytter jeg gerne til Iben Maria Zeuthens og Simon Juls ting på Radio24syv og P6 og P3, ja, alle P’erne. Der er en tid til alle P’er«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden