Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
»Intet er mere frigørende end at svømme«, skrev den australskfødte atlet og hollywoodstjerne Annette Kellerman, der for kun lidt over 100 år siden opfandt badedragten. Her er  vi i Bellahøj Svømmehal i København i 2014.
Foto: Peter Klint (arkiv)

»Intet er mere frigørende end at svømme«, skrev den australskfødte atlet og hollywoodstjerne Annette Kellerman, der for kun lidt over 100 år siden opfandt badedragten. Her er vi i Bellahøj Svømmehal i København i 2014.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kulturkommentar: Vejen væk fra muslimsk tvangstilsløring hedder ikke tvangsdanskhed

Svømmehallen kan være et frirum - også hvis man kønsopdeler af hensyn til muslimske kvinder. Det er værd at huske på svømningens frigørelseshistorie i Vesten, skriver Politikens Camilla Stockmann i denne kulturkommentar.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forleden stod jeg backstage på Nationalmuseet og betragtede en caribisk karnevalsdragt med meget små hotpants. Den var turkis, orange og erotisk. Hen over bikinien bølgede guldfrynser, der tryglede om at blive sat i bevægelse.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden