0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg

»Vi skændes aldrig, vi har det dejligt, vi griner sammen«. 82-årige Klaus Pagh og 37-årige Nancy mødte hinanden i Thailand, da hun var 25 år og han var 70. De blev gift på Gentofte Rådhus i 2007

82-årige Klaus Pagh drømmer om et andet eftermæle: »Der bliver altid skrevet om noget med damer. Men det er vel min egen skyld, at den opfattelse er opstået«

Som ung var der nogle, der udråbte ham til det danske svar på James Dean. Og han mødte og blev fascineret af rige mennesker, der stod op og sagde: »Godmorgen, så er det fyraften«. Siden blev Klaus Pagh kendt som en dameglad teaterdirektør, der fik succes i en branche fyldt med flaskeøl, askebægre og dansepiger. Med en ny bog ønsker den 82-årige teatermand at blive husket for sin karriere. Ikke for en playboys liv fuld af druk og damer.

FOR ABONNENTER

Klaus Pagh kigger på et fotografi. Otte personer er klædt i enten sort eller i hvidt.

»De sorte er døde«, konstaterer han om Dirch Passer, Jørgen Ryg og Tove Bang.

»De hvide lever«, siger han om Christiane Rohde, Lisbet Dahl, Per Pallesen, Sonja Oppenhagen og Ulf Pilgaard.

Selv bærer han hvide bukser, hvid rullekrave og guldrandede pilotbriller, da han ser på fotografiet. Det blev knipset i forbindelse med forestillingen ’Stamherren’ fra 1975. Den blev opført 165 gange på ABC Teatret, og ifølge Klaus Pagh var han som teatrets direktør med til, at forestillingen blev optaget i Guinness Rekordbog for verdens længste billetkø.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden