Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
’Jeg løber’ blev spillet i Skuespilhuset med Anders Juul som den eneste på scenen.

’Jeg løber’ blev spillet i Skuespilhuset med Anders Juul som den eneste på scenen.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Teaterstykke kom helt ind under huden på Andreas Kaas: »Jeg blev så rørt af den, at jeg stortudede, og det er noget af en accomplishment«

Hver uge fortæller en aktuel kulturpersonlighed om sit kulturforbrug. I denne uge er det Andreas Kaas.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Musik

Frank Ocean: ’Blonde’

»Frank Ocean hører jeg ret meget. Hans nye album, som ikke er så nyt længere. Det passer perfekt til mit temperament: Det er nemlig ret low key og ikke for stressende at lytte til. Det er godt om morgenen, det er godt, når jeg skal koble af, og om aftenen, når jeg skal slappe af. Faktisk er det godt, ligegyldigt om du er i godt eller dårligt humør, jeg kan sætte det på, og så bliver alt godt«.

Teater

’Jeg løber’ på Det Kongelige Teater

»For to uger siden så jeg ’Jeg løber’ i Skuespilhuset. Den var helt fantastisk, og jeg kan anbefale alle at se den. Den er sindssygt godt skrevet og spillet. Der er kun én mand på scenen, Anders Juul, og han løber på et løbebånd i en time. Han agerer, han råber, han taler, og jeg blev nærmest helt forpustet af at kigge på ham. Jeg var virkelig imponeret. Jeg har heller aldrig nogensinde grædt til noget som helst før, hverken til film, teater eller koncerter. Men jeg blev så rørt af den, at jeg stortudede, og det er noget af en accomplishment«.

Se hvordan Anders Juul gør sig klar til at stå på scenen og løbe 10 km til hver forestilling.

Bøger

Harper Lee: To Kill a Mockingbird

»Det bliver mest til ferielæsning for mit vedkommende. I sommer læste jeg ’To Kill a Mockingbird’ på skift med en ven. Vi skrev noter til hinanden, hvis der var nogle sjove linjer, eller vi understregede sætninger, hvis vi kom til at tænke særligt over dem.

Det gør det lidt sjovere at læse, for læsning er ikke lig med afkobling for mig«.

Læs et uddrag af den danske oversættelse af bogen her:

Film

’It’ og ’Darling’

»Sidst jeg var i biografen, så jeg ’It’. Den var superfed, men jeg er også meget til gyser- og horrorfilm. Det elsker jeg, og den her var rigtig uhyggelig, megascary og godt lavet. For nylig har jeg også været inde at se ’Darling’. Vi var en masse fra balletten til forpremiere på filmen, og det var virkelig sjovt at se en af sine kollegaer på det store lærred for første gang«.

Koncerter

Sigur Rós i Forum i København

»Jeg var til Sigur Rós-koncert for tre-fire uger siden. Ej, hvor var det fedt. Jeg havde ikke rigtig hørt om dem før, men min ven ville gerne have mig med, så jeg tog bare af sted uden forventninger. Og jeg blev blæst helt omkuld. Det var også ret sjovt at stå der i et kæmpe Forum, og når du så kigger dig til siden, står der fuldvoksne mænd omkring dig og tuder«.

Tv-serier

Netflix: ’Atypical’

»’Atypical’ på Netflix handler om en autistisk dreng, hvis teenageliv du følger, derhjemme og i skolen, hvor han skal være ’normal’ teenager og ’fitte’ in. Det giver en masse besvær. Den var overraskende god, tankevækkende og gjorde indtryk på mig«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

Forsiden