Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Christian Lollike sammenligner den kulturelle og økonomiske elite med vampyrer, der suger blodet ud af de mindre privilegerede klasser. Han er selv en af blodsugerne. Lollike fik fremstillet seks kister til sin nye forestilling, ’The Vampire Revolution’, men ender nok med ikke at bruge dem. Vi overtalte ham til at hoppe i én hos et københavnsk ligkistemagasin.

Først lavede han Breivik til teater: Nu udsætter dansk vampyrinstruktør skuespillerne for torturmetoder

Christian Lollike er nok landets vildeste teatermager. Han sætter strøm på alle tidens store temaer, men hader at tale om sig selv og alt, hvad der er privat. Han indrømmer dog, at han har forsøgt at blive vegetar. Uden held. Hans nye forestilling havde premiere lørdag. Den handler om revolution og terror. Inden længe vil vi se en ny form for terrorisme, forudser Lollike. Som fylder scenen med spøgelser, zombier og vampyrer.

FOR ABONNENTER

»Hej K. Forestillingen er i en pænt stor krise. Ved ikke hvordan vi løser det. Får en hård nat. Er nødt til at være alene med holdet. Bh C«

Jeg sidder og læser den her sms fra Christian Lollike. Han har sendt den fire dage inden premieren på ’The Vampire Revolution’. Siden har jeg ikke hørt en lyd.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden