0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Afsnit 1: Johannes overrasker graveren, Ursula, i laden. Sexscene: Kys på munden, afklædning, bryster blottes, sex i stående stilling, kys på bryster, penetration. Tidspunkt for scenen: 36:36. Varighed: 50 sekunder.

Kys på bryster, missionærstilling og en enkelt cowgirl: Sådan har de sex i 'Herrens veje'

DR tv-serien ’Herrens veje’ har over ti søndage givet seerne et kig under præstekjolen på den dysfunktionelle præstefamilie Krog. Bogstaveligt talt. For serien byder på masser af sex – og ej blot sex som Gud vil, at de skal gøre. Der er mere af sex, end vi er vant til fra DR Drama - og mere eksplicit. Af de 14 sexscener i fortællingen er 8 af dem det, man kalder eksplicitte sexscener, hvor kameraet bliver på akten. Derudover optræder en god bunke yderligere nøgenhed. Som forspil og post coitale situationer, men derudover også blot som samtalescener uden tøj på.

FOR ABONNENTER

Sex og blottede kropsdele vist i eksplicitte sexscener

Blottede kropsdele, vi tv-historisk ville beskrive som seksuelt, men her blot brugt i samtalescener eller som forspil eller post coitalt samkvem.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere