Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Benita Marcussen
Foto: Benita Marcussen

Hollandske Márk Redeles lyserøde tæppe er udført i gummi og tæt på at ligne en bademåtte. På udstillingen Reform på Munkeruphus er det i selskab med design fra hele verden - som f.eks. Kasper Kjeldgaards 'Kind of Broom'.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Næste uges kultur: Det handler også om at andet end være på tværs, når stor udstilling lægger lyserøde gummitæpper på betongulvet

Munkeruphus vil skubbe til udviklingen, så i næste uge lægger de lyserøde gummitæpper på udstillingsstedets betongulv. Politikens anmeldere ser nærmere på den kommende uges kulturbegivenheder.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Årets fremmedsprogede Oscar gik til den chilenske ’En fantastisk kvinde’, instrueret af Sebastian Lelio. En logisk markering af den grøde, man i disse år oplever i latinamerikansk film, hvor ikke mindst Argentina og Chile fører an. Cinemateket sætter i juni fokus på den latinamerikanske filmbølge med 15 aktuelle film fra 2017 og 18. Deriblandt selvfølgelig ’En fantastisk kvinde’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden