0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anna Arendse Thorsen har skrevet et digt om sine oplevelser på Roskilde festival. Hør hele digtet her. Oplevelsen er bedst med lyd.

Psykisk sårbar på Roskilde: Hvordan lærer man sig selv, at det er okay at afbryde festen, når den har varet for længe?

Anna Arendse Thorsen på 25 er diagnosticeret med lidelsen skizotopi, der typisk bliver kaldt for »den milde version« af skizofreni. Det kan gøre det svært at være på festival, men på trods af det er Anna Arendse nu på Roskilde Festival for 11. gang. De sidste par år på på egne præmisser.

FOR ABONNENTER

Støvet fra den knastørre jord spreder sig, som blæsten bevæger sig ind over festivalpladsen.

Anna Arendse Thorsen sidder på en bakkeskråning lige i midten af campingområdet. Selv om klokken kun lige er slået 12, og solen gør sit bedste for at udtørre alle nede på festivalen, er der allerede blevet drukket mange øl i løbet af formiddagen. Det er som om, at folk har taget imod solens kampinvitation og forsøger at holde dehydreringen stangen ved hjælp af lunkne dåseøl.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden