Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 I dag ligger de store spil-  og konsolfirmaer i evig ildkamp. Måske kan Googles streamingprojekt sørge for, at alle i fremtiden kan svinge revolveren  i et spil som Red Dead Redemption 2, der udgives fredag.
Foto: Rockstar Games

I dag ligger de store spil- og konsolfirmaer i evig ildkamp. Måske kan Googles streamingprojekt sørge for, at alle i fremtiden kan svinge revolveren i et spil som Red Dead Redemption 2, der udgives fredag.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Google vil disrupte spilbranchen: Ny streamingtjeneste til spil er »imponerende«

Eksperter har taget godt imod en ny teknologi, som Google afprøver i disse uger, og som har potentiale til at ændre spilindustrien. Det vil på sigt betyde, at et længe ventet cowboyspil som denne uges Red Dead Redemption 2 ikke vil kræve en PlayStation 4 eller en Xbox One, men bare en god internetforbindelse.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forestil dig, at du sidder i din Chrome-browser og tjekker din mail eller søger på Google. Forestil dig så, at du klikker over i den næste fane og uden videre spiller et af de største og teknisk mest krævende computerspil, der findes.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden