Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Sprogligt set vil Morten Grunwald alias Benny  (i midten) blive huske for sit ’skidegodt, Egon!’, som han så støttende udtrykte det, evigt hoppende rundt i sine alt for korte bukser, der afslørede sokkerne.
Foto: Svend Aage Mortensen/Ritzau Scanpix

Sprogligt set vil Morten Grunwald alias Benny (i midten) blive huske for sit ’skidegodt, Egon!’, som han så støttende udtrykte det, evigt hoppende rundt i sine alt for korte bukser, der afslørede sokkerne.

Kultur

»Skidegodt, Egon!«: Der er nok ikke mange, der i dag ville blive stødt over at blive kaldt ’socialdemokrat’ eller ’småbørnspædagog’

Med det triste farvel til Morten Grunwald kan vi passende tage et kig på nogle af de skældsord, der var så stor en del af 'Olsen-banden'. For de er noget anderledes, end dem der bruges i dag.

Kultur
FOR ABONNENTER

Med den triste meddelelse om Morten Grunwalds død mistede vi det sidste medlem af Olsen-banden. Sprogligt set vil Morten Grunwald alias Benny blive huske for sit ’skidegodt, Egon!’, som han så støttende udtrykte det, evigt hoppende rundt i sine alt for korte bukser, der afslørede de gule sokker.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce