Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Nam Y. Huh/AP
Foto: Nam Y. Huh/AP

Den legendariske forsanger i Soundgarden, Chris Cornell døde i maj 2017.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Brad Pitt laver dokumentar om Soundgarden-forsanger

Den kendte skuespiller skal producere filmen sammen med Chris Cornells enke, Vicky Cornell.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ved at bliver lavet en dokumentar om den afdøde forsanger i Soundgarden og Audioslave, Chris Cornell, der tog sit eget liv på et hotelværelse i Detroit i maj 2017.

Dokumentaren bliver produceret af Brad Pitt og Chris Cornells enke, Vicky Cornell, skriver Variety. Og den bliver instrueret af intruktøren Peter Berg, der blandt andet har lavet ’Deep Water Horizon’.

Chris Cornell var forsanger i Soundgarden fra 1984 og frem til 1997, hvor bandet gik i opløsning. Herefter var han forsanger i bandet Audioslave, der også talte medlemmer af Rage Against the Machine, indtil Soundgarden blev gendannet i 2011.

Bandet var på turne, da Chris Cornell blev fundet død på sit hotelværelse efter en koncert.

Hyldest

I januar i år blev der afholdt en stor hyldestkoncert til Chris Cornell i Los Angeles som Vicky Cornell stod bag sammen med en række andre Grunge-ikoner som Pearl Jams Stone Gossard og Jeff Ament. På gæstelisten var blandt andre Miley Cyrus, Foo Fighters, Metallica, Brandi Carlile og Chris Stapleton. Også Brad Pitt var på scenen i forbindelse med koncerten, skriver Variety.

Chris Cornell nåede at blive nomineret til 16 Grammy’er i sin karriere og vandt 3: Bedste metal performance med nummeret ’Spoonman’ og bedste rock performance med nummeret ’Black Hole Sun’, begge lavet sammen med Soundgarden. Og i sidste weekend modtog han en posthum Grammy for bedste rock performance med nummeret ’When Bad Does Good’, et ikke tidligere udgivet nummer, der blev udgivet i forbindelse med firdobbelt boxset med hans sange i efteråret.

11 af sangene på box settet ’Chris Cornell’ havde aldrig før været udgivet.


Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden