Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Benny Kjølhede/POLITIKEN
Foto: Benny Kjølhede/POLITIKEN

Til trods for at superheltefilm som 'Black Panther dominerer biograferne, sælger de ikke helt så godt som før i tiden på pair.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

’Troldspejlet’s Jakob Stegelmann om Fantask: Det er lidt museumsagtigt. Det tror jeg også, de selv godt ved

Der er blevet samlet knap en halv million kroner ind til verdens ældste tegneserie- og science fiction-boghandel, Fantask, der i sidste uge meddelte, at de ville lukke. Ifølge flere eksperter kan man dog ikke skyde skylden på et dårligt marked for tegneserier.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er knap en uge siden, at verdens ældste tegneserie- og science fiction-boghandel meddelte, at den til juni drejer nøglen om. Der bliver ganske enkelt ikke solgt nok tegneserier. Samtidig er det kun to år siden, at butiksvinduerne få hundred meter fra den lille kælderbutik blev fyldt med hundredvis af farverige tegneseriealbum i Skindergade 28. På hylder i store lyse lokaler med højt til loftet og flotte trægulve ligger Tintin, Anders And og Spider-Man.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden