Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miklos Szabo
Foto: Miklos Szabo

»Det er så indlysende dumt«, forklarede B.T.'s chefredaktør Michael Dyrby som begrundelse for, at B.T. havde undladt at rette en misvisende overskrift på avisens forside. Et mageløst princip for styrkelsen af mediernes troværdighed. Hvis en historie er dum nok, behøver man ikke rette den!, skriver Jacob Mollerup.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jacob Mollerup: Det er et lavpunkt for Michael Dyrby og avisen B.T., at de viderebringer oplysninger, som ikke kan bekræftes

Hele tre gange inden for få dage har B.T. bragt overdramatiserede eller decideret forkerte historier. Det ser skidt ud for en chefredaktør, der ellers har et mantra om at »løfte både troværdigheden og relevansen for dansk journalistik«.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Før og efter valgkampe er der som regel besindige mediefolk og eksperter, der taler om vigtigheden af den sobre dækning. Den, vi alle sammen helst vil hævde, at vi går voldsomt ind for. Den, som handler om politisk indhold.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden