Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Bear Grylls rækker hånden ud efter seerens hjælp i ny interaktiv Netflix-serie.
Foto: Netflix

Bear Grylls rækker hånden ud efter seerens hjælp i ny interaktiv Netflix-serie.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bear Grylls har brug for din hjælp i ny interaktiv Netflix-serie

Netflix fortsætter med de interaktive tilbud, når de 10. april har premiere på et overlevelsesprogram, hvor seerne bestemmer, hvilke beslutninger der skal træffes.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den tidligere elitesoldat og mangeårige overlevelsesekspert Bear Grylls tager ikke alene på sit næste eventyr ud i den vilde natur.

Grylls, der er kendt fra Discovery-programmet ’Ultimate Survival’, lader nemlig seeren bestemme i den nye interaktive Netflix-serie ’You vs. Wild’, der har premiere 10. april.

Dermed fortsætter Netflix med at satse på interaktive serier i stil med det succesfulde Black Mirror-afsnit ’Bandersnatch’. Netflix har tidligere forsøgt sig med interaktive serier til børn, men ’Bandersnatch’ var deres første produktion, der kombinerede live-action-fiktion med interaktive valg.

Dit ansvar

Med ’You vs. Wild’ lader Netflix ikke blot seeren kontrollere handlingen, men de forsøger også at skabe følelsen af, at man står med Bear Grylls liv i hænderne, når han i otte afsnit kommer igennem jungler, ørkener, bjerge og snelandskaber.

Produktionen af ’You vs. Wild’ har dog højst sandsynligt været i gang, længe før ’Bandersnatch’ havde premiere, og er derfor et tegn på, at Netflix har lagt en bredere strategi om at skabe et bredt interaktivt tilbud på tjenesten.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden