Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Carlos Barria/Ritzau Scanpix
Foto: Carlos Barria/Ritzau Scanpix

USA's præsident, Donald Trump, er lykkedes med at sætte rammen for omtalen af Mueller-rapporten på en måde, så det kun optræder som en bisætning, at Robert S. Mueller ikke frikender Trump for at have lagt hindringer i vejen for efterforskningen af hans mulige samarbejde med Rusland i forbindelse med valget i 2016.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jacob Mollerup: Det er absurd, at offentligheden bliver spist af med et referat af Mueller-rapporten

Dækningen af Mueller-undersøgelsen har både budt på journalistik i verdensklasse og på kanonader af spekulationer. Værst har dækningen været på tv-kanaler, der har efterabet metoderne på Trumps yndlingskanal.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Framingen er altid central. Det er ugen igennem lykkedes Trump-regeringen – med justitsminister William Barr som den håndgangne pennefører – at sætte rammen for omtalen af rapporten fra Robert S. Mueller. Den offentlighed, der havde ventet på rapporten i spænding, har kun fået fire siders Barr-referat.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden