Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Rasmus Flindt Pedersen
Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Ezra Koenig og resten af Vampire Weekend er klar med bandets fjerde album.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Næste uges kultur: Nu kommer resultatet af hipsterbandets overspringshandlinger

Vampire Weekends nye album, en romantisk komedie med Seth Rogen, en svensk roman om pulvermad og populisme samt premieren på en seriemorder-film er noget af det, Politikens anmeldere vil holde øje med i næste uge.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lena Andersson er en herlig forfatter, og ’Sveas søn’ er romanen, hvor hun uforfærdet griber fat i det stof, som socialdemokratismens Sverige er bygget af, uden at det her skal afsløres, hvad det er for kræfter, der støder sammen i Ragnar Johansson, hendes hovedperson. Han er sløjdlærer, gift med Elisabet, og det er ham, der er søn af Svea. Han er af den faste overbevisning, at det gælder om at blive i almindeligheden, også selv om man egentlig drømmer om storhed. Anderssons roman, der er fuld af pulvermad, skisport og hjemmelavede møbler, kan læses som en undersøgelse af, hvad der er baggrunden for nutidens politiske populisme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden