0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Josephine Kuhn (til venstre) og Nanna Hovgaard (til højre) er værter på podcasten Fries Before Guys. I 2016 optog de deres første afsnit om venskab, og siden har de to kvinder delt ud af deres liv og bekymringer hver eneste uge.

Kvinderne bag den populære podcast 'Fries Before Guys': »Vi vil gerne vise, at kvinder også kan være megaliderlige«

’Fries Before Guys’ er en podcastduo, der taler om alt det, der er svært ved at være ung kvinde. I en ny bog vil de vise, at man bliver mindre ensom af at tale højt om det, man skammer sig over.

FOR ABONNENTER

Min første kur gik jeg på i 11-årsalderen. Jeg havde været ude at gøre rent hos mine bedsteforældre, og min bedstefar fotograferede mig gennem vinduet. Fotoet blev fremkaldt. Da jeg så billedet, frøs mit blod til is. Jeg så mig selv udefra, sådan som jeg forestillede mig, at andre mennesker så mig. På fotoet stod jeg bøjet hen over vindueskarmen. Jeg så min dobbelthage i profil, og min top, der var kravlet op, blottede en blød mave. Hvem kunne synes, at jeg var pæn? Jeg lignede overhovedet ikke nogen af de andre piger. Jeg var grim og tyk og deform med tobleronepatter og hår under armene og med blod løbende ud fra mit underliv.

Fortællingen herover er et af Josephine Kuhns barndomsminder. Allerede som 11-årig udviklede hun en spiseforstyrrelse. Og den endte med at forpeste en stor del af hendes teenageår.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts