0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Josephine Kuhn (til venstre) og Nanna Hovgaard (til højre) er værter på podcasten Fries Before Guys. I 2016 optog de deres første afsnit om venskab, og siden har de to kvinder delt ud af deres liv og bekymringer hver eneste uge.

Kvinderne bag den populære podcast 'Fries Before Guys': »Vi vil gerne vise, at kvinder også kan være megaliderlige«

’Fries Before Guys’ er en podcastduo, der taler om alt det, der er svært ved at være ung kvinde. I en ny bog vil de vise, at man bliver mindre ensom af at tale højt om det, man skammer sig over.

FOR ABONNENTER

Min første kur gik jeg på i 11-årsalderen. Jeg havde været ude at gøre rent hos mine bedsteforældre, og min bedstefar fotograferede mig gennem vinduet. Fotoet blev fremkaldt. Da jeg så billedet, frøs mit blod til is. Jeg så mig selv udefra, sådan som jeg forestillede mig, at andre mennesker så mig. På fotoet stod jeg bøjet hen over vindueskarmen. Jeg så min dobbelthage i profil, og min top, der var kravlet op, blottede en blød mave. Hvem kunne synes, at jeg var pæn? Jeg lignede overhovedet ikke nogen af de andre piger. Jeg var grim og tyk og deform med tobleronepatter og hår under armene og med blod løbende ud fra mit underliv.

Fortællingen herover er et af Josephine Kuhns barndomsminder. Allerede som 11-årig udviklede hun en spiseforstyrrelse. Og den endte med at forpeste en stor del af hendes teenageår.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden