Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Som det fremgår af denne computerskabte visualisering af Bjarke Ingels arkitekters forslag til et nyt højhus i Tivoli, skal der være store træer på balkonerne. Men hvorfor skjule et flot hus bag grøn staffage, spørger arkitekturredaktøren.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Arkitekturredaktøren: Tivolis projekter er gode og har fat i tidsånden. Men et højhus med træer skal de nok overveje en gang til

Tivoli vil både anlægge en have foran haven og en have på et nyt tårn. Det sidste bør de nok genoverveje, skriver arkitekturredaktør Karsten R.S. Ifversen i denne kommentar om de nye planer for Vesterbrogade som park og et nyt højhus inde i Tivoli.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vesterbro Passage har altid været et særligt sted for bilister. Den er det nærmeste, København kommer en bred boulevard i byens centrum, hvor gående og biler færdes i næsten fælles tempo. Her flasher man den bil, man har pudset på hele vinteren og fyldt med plys og sat neonlys under. Og har man været nede at leje en brølende sportsvogn, er det et must lige at lade den cruise gennem Vesterbro Passage.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden