Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste


    OBS!! BUFFER-BILLEDE TIL SERIE. IKKE DEL AF SAMLET SERIE!!!
Mandelejr - Manderetreat - Sverige 2019
Vi sætter i en serie fokus på den moderne mand og manderolle.

Her skal vi deltage i og lave reportage fra en mandelejr, der skal hjælpe deltagerne til at finde deres indre mand, kriger og elsker.

Det er et tredagesforløb, der foregår på engelsk med amerikaneren Eli Buren, der involverer yoga, åndedrætsøvelser, fysiske øvelser, samtaler og fokus på dit mål i livet som mand.
Foto: Jens Hartmann Schmidt

OBS!! BUFFER-BILLEDE TIL SERIE. IKKE DEL AF SAMLET SERIE!!! Mandelejr - Manderetreat - Sverige 2019 Vi sætter i en serie fokus på den moderne mand og manderolle. Her skal vi deltage i og lave reportage fra en mandelejr, der skal hjælpe deltagerne til at finde deres indre mand, kriger og elsker. Det er et tredagesforløb, der foregår på engelsk med amerikaneren Eli Buren, der involverer yoga, åndedrætsøvelser, fysiske øvelser, samtaler og fokus på dit mål i livet som mand.

På mandelejr i skoven: »Hvis du er doven og bare sidder og ser tv, æder og drikker og er fortabt i din smartphone, vil du skrumpe ind til en maskulin puddelhund«

Politiken er taget på fire dages intensivt mande-retreat i Sverige for at finde ud af, hvordan man finder sin indre kriger og mand og samtidig åbner op for sin sårbarhed.

FOR ABONNENTER

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce