Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

På Roskilde Festival var der i år 10 voldtægtsanmeldelser i løbet af en uge. I 2018 var der i hele Københavns Kommune i snit tre voldtægtsanmeldelser om ugen, mens der i snit var en voldtægtsanmeldelse om ugen i Aalborg og Aarhus Kommune.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fej kommunikation: Ti voldtægtsanmeldelser på Roskilde Festival kan aldrig være en positiv nyhed. Men det blev de næsten

Antallet af voldtægtsanmeldelser på årets Roskilde Festival har i år sat rekord. Alligevel mener festivalen ikke, at de har et særligt problem med voldtægter. Man mener faktisk, at det er »relativt få« anmeldelser, når 130.000 mennesker er samlet et sted. Men i ingen andre danske byer med 130.000 mennesker samlet ser vi ti voldtægtsanmeldelser på en uge.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nicoline Rasmussen var blevet væk fra sine veninder og gik videre med en fyr, hun lige havde mødt. Da hun skulle tisse, holdt fyren hendes drink, og så gik de mod hans camp, hvor telefonforbindelsen skulle være bedre. Undervejs blev hun svimmel.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden