Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

24-årige Emma Holbek fik konstateret knoglekræft i juni 2016. Undervejs i sit behandlingsforløb har hun mest postet positive ting på Instagram for at få noget positivt retur, fortæller hun. Privatfoto fra Emma Holbeks Instagram-profil

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Unge kræftpatienter skruer op for sociale medier: Emmas ukuelige thumbs-up er et af de billeder, der overrasker forskere

Sociale medier får en større betydning for folk, der befinder sig i krisesituationer, viser ny forskning. Næsten halvdelen af unge kræftpatienter skruer op for brugen af sociale medier, når de får en kræftdiagnose. Det gjorde 24-årige Emma Holbek også.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På 24-årige Emma Holbeks Instagram-profil ligger et billede af en avocadomad på knækbrød med tomater og agurk på toppen. Der ligger også et billede af hendes fars kat. Og et foto af en lille bunke hår på sofaens armlæn fra marts 2017. »Kan helt bogstaveligt ryste håret af«, står der. Efterfulgt af #lortekemo.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden