0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Held og lykke med at forstå dette interview: Internationalt anerkendt dansk kunstner svinger sin penisknogle og fortæller, hvordan hun blev forvandlet til en spøgelsespartikel

Lea Porsager har tidligere takket nej til et interview. Nu stiller den 38-årige kunstner op og fortæller blandt andet om det øjeblik, hun blev forvandlet til en spøgelsespartikel, og hvorfor det kan være vigtigt at slippet egoet indimellem, ikke mindst når man arbejder i den internationale kunstverden. I hendes aktuelle udstilling på Museet for Samtidskunst i Roskilde inviteres publikum med ud i partikelhavet.

Sara Galbiati
Foto: Sara Galbiati

Lea Porsagers kunstneriske univers udfolder sig et særligt sted, hvor den klassiske eksakte videnskab kolliderer med spiritualitet og okkultisme. Her er hun iført et par af de 3D-briller med ekstra glas til det tredje øje, som publikum i den nyåbnede udstilling på Museum for Samtidskunst udstyres med.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi er nået halvvejs i vores samtale, da snakken falder på penisknoglen.

Forinden har vi talt om kvantefysik, de usynlige spøgelsespartikler, nu må samtalen lidt ned på jorden, tænker jeg, og for øvrigt har jeg set meget frem til at stille spørgsmålet:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu