0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mie Brinkmann
Foto: Mie Brinkmann

Det er ikke altid nemt at lave radio. Tilbage i 2012 inviterede Mikael Bertelsen sammen med Radio24syvs anden kanalchef Mads Brügger til debatmøde på Københavns Hovedbibliotek om kanalens første 100 dage. Dette billede stammer fra mødet.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kulturredaktøren: Radio24syv tabte på at tro, at de var noget. Men deres højrøvethed kommer vi til at mangle

Der ligger tilsyneladende kølige kriterier bag Radio- og tv-nævnets klokkeklare afgørelse om, at Danmarks tredje taleradio kommer til at hedde Loud. Men under overfladen ulmer brandvarm værdipolitik, der er dybt problematisk for mediestøtten i Danmark, skriver kulturredaktøren i ugens kulturkommentar.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

’Farvel råberadio!’. Sådan lød overskriften i Politiken, da Radio24syv før sommerferien valgte ikke at genansøge om fm-frekvensen, den oppositionelle forsamling har boltret sig på i 8 år. Dansk Folkepartis konkurrenceforvridende krav om, at 70 procent af de redaktionelle medarbejdere skal arbejde mindst 110 kilometer fra hovedstaden, hverken ville eller kunne 24syv-ledelsen opfylde.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden