0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kulturredaktøren: Radio24syv tabte på at tro, at de var noget. Men deres højrøvethed kommer vi til at mangle

Der ligger tilsyneladende kølige kriterier bag Radio- og tv-nævnets klokkeklare afgørelse om, at Danmarks tredje taleradio kommer til at hedde Loud. Men under overfladen ulmer brandvarm værdipolitik, der er dybt problematisk for mediestøtten i Danmark, skriver kulturredaktøren i ugens kulturkommentar.

Mie Brinkmann
Foto: Mie Brinkmann

Det er ikke altid nemt at lave radio. Tilbage i 2012 inviterede Mikael Bertelsen sammen med Radio24syvs anden kanalchef Mads Brügger til debatmøde på Københavns Hovedbibliotek om kanalens første 100 dage. Dette billede stammer fra mødet.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

’Farvel råberadio!’. Sådan lød overskriften i Politiken, da Radio24syv før sommerferien valgte ikke at genansøge om fm-frekvensen, den oppositionelle forsamling har boltret sig på i 8 år. Dansk Folkepartis konkurrenceforvridende krav om, at 70 procent af de redaktionelle medarbejdere skal arbejde mindst 110 kilometer fra hovedstaden, hverken ville eller kunne 24syv-ledelsen opfylde.

Radio 4, der overtager frekvensen på fredag, blev derfor det eneste bud på den kanal. Ligesom 24syv får den nye station 8 år og 800 millioner kroner uden konkurrence.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce