Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Den tyrkiske popsanger Ümit Sayin giver sin første koncert i Danmark. »Mænd kan ikke komme ind uden kvindelig ledsager«, står der på tyrkisk på plakaten for aftenens arrangement.

Adem Akar nægter at lukke singlemænd ind til sine fester: De drikker sig alt for fulde og kommer op at slås

Mænd har ikke adgang uden en kvindelig ledsager til flere tyrkiske koncerter i Danmark, selv om det er forbudt at forskelsbehandle på grund af køn. Singlemænd drikker sig alt for fulde eller kommer op at slås, siger arrangør. Men »det er fordomsfuldt«, mener en af de unge mænd, der føler sig uretfærdigt behandlet.​​​

FOR ABONNENTER

En rød løber fører gæsterne under en blomsterbue og ind i koncertsalen i Glostrup. Det ligner en bryllupsfest med de hvide duge, de røde blomsterdekorationer og diskokuglen, der snurrer rundt ved siden af lysekronerne over dansegulvet.​

De mandlige gæster ankommer i jakkesæt, mens der blandt de kvindelige gæster både er lårkorte nederdele i læder, lange gallakjoler, stiletter og muslimsk hovedbeklædning med dyreprint.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden