0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kulturlivet er lukket: Se, hvad vi fandt på nettet

Da museer og teatre låste dørene til deres store huse, var det, som om kulturlivet blev taget fra os. Men efter et par uger uden de store kulturoplevelser begav Politikens Emil Bergløv sig ud på nettet for at se, om man kunne få en dag til at gå i den digitale kulturs verden. Svaret er: så rigeligt.

FOR ABONNENTER

Eller det vil sige, at det gør jeg ikke rent fysisk. Jeg tjekker virtuelt ind hos Gyldendal, der sender direkte tv fra deres adresse i Klareboderne i det indre København.

Ved et rundt bord placeret på ægte tæpper foran en stor bogreol, sidder forfatteren Kim Leine og en interviewer.

Grunden til, at jeg har tændt for Gyldendals livestream, er, at jeg efterhånden er noget kulturelt mager efter at have siddet i min lejlighed mere eller mindre kontinuerligt siden 11. marts om aftenen, hvor statsministeren med alvor i stemmen sagde, at vi skulle blive hjemme, hvis det var muligt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden