0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Marion Ettlinger
Foto: Marion Ettlinger

8.142 ... 8.143 ... 8.144 ... Den amerikanske forfatter Joshua Cohen sidder helt alene i sin newyorkerlejlighed og tæller døde, mens han funderer over, hvad der vil ske med verden under og efter corona.  Foto: Marion Ettlinger

Amerikansk forfatter: De unge har ethvert motiv til at sprede sygdommen blandt deres forældre. Det var trods alt dem, der smadrede kloden og stjal deres fremtid

Coronakrisen har forandret vores verden, men hvordan ser verden ud med forfatternes øjne? Det skriver internationale forfattere essays om i denne serie. I dag den amerikanske forfatter Joshua Cohen fra New York om at være lukket inde og ikke have klarhed over noget som helst, fordi man hverken kan regne med at blive reddet af sine politikere eller en superhelt.

FOR ABONNENTER

Undergrundsbanen og busserne bliver aldrig lukket, for de benyttes af hospitalsmedarbejdere ... undergrundsbanen og busserne bliver forbeholdt hospitalsmedarbejdere ... undergrundsbanen og busserne bliver forbeholdt patienter, der skal hen til teststationer eller på hospitalet, og hvad mon så hospitalsmedarbejderne vil gøre? Måske vil de bare blive boende på hospitalerne ligesom de patienter, de også selv ender med at blive?

Hvis ovenstående ikke er klart nok, vil jeg prøve igen: Der har ikke været nogen klarhed over noget som helst i denne situation.

Ingen i New York ved, hvem de skal lytte til. Vi ved kun, hvem vi ikke skal lytte til: Trump.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden