0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 Kristian Brasen/TV 2
Foto: Kristian Brasen/TV 2

Fysioterapeuten Karen (Sofie Torp) har problemer med kærligheden og får hjælp af den godhjertede Grethe i TV 2 Plays 'Grethes jul'.

3 hjerter: Der er lidt Øbberbøv over det onkelhumoristiske anslag i 'Grethes jul'

Der er rigeligt af julerier til din skærm. Politikens anmeldere giver her deres bud på, hvilke tv-serier der er værd at se.

FOR ABONNENTER

Nogle seere vil huske den effektive og evigt optimistiske Grethe fra TV 2’s serie anno 2016. Da var hun knap så ung pige i huset hos en fortravlet familie. Men nu er hun videre i livet. Hun har skrevet en selvhjælpsbog: ’Pletter – alt kan fjernes’, og selv er hun stadig abonnent på en livsfilosofi, der tilsiger, at man kan løse sine problemer ved at tage fat og konfrontere dem.

Som sagt, så gjort, da hendes hjemløse ven Henrik – spillet af Sebastian Jessen – kommer til hende og er deprim, fordi hans afdøde mor ville være fyldt rundt. Hun beslutter sig – også efter at have set et syn i supermarkedet, hvor hun arbejder med at sælge rensemidler og sin bog – på at forene Henrik med hans gnavne far, Viktor (Ulf Pilgaard), som har lukket sig inde i omverdensafvisning og rødvinsdrikning på et celebert plejehjem på Nordkysten.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu