250. Et stort antal af John Lennons breve og postkort udgives i 2012. Arkivfoto: AP

250. Et stort antal af John Lennons breve og postkort udgives i 2012. Arkivfoto: AP

Bøger

Underholdende Lennonbreve udkommer i bog

Efter tilladelse fra Yoko Ono udkommer ikonets breve i bogform i oktober 2012.

Bøger

Mere end 250 af John Lennons breve og postkort til venner og familie bliver nu offentliggjort for første gang.

Den britiske forfatter Hunter Davies, som tidligere har skrevet den eneste officielle Beatlesbiografi, fortæller, at han har fået adgang til breve, ingen i offentligheden tidligere har set.

Ingen dramatiske afsløringer

Og ifølge BBC er det første gang, at Lennons enke, Yoko Ono, har givet tilladelse til, at hans private breve bliver udgivet i bogform. Det sker i oktober 2012.

Ifølge forfatteren rummer brevene ikke nogen »dramatiske afsløringer«, men de er underholdende og giver et indblik i Lennons liv og humor.

»I brevene oplever man ham som en plaget sjæl, man oplever ham være sjov, man oplever ham blære sig og være deprimeret«, siger han ifølge BBC.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce