Købt. E-bogsmarkedet er vokset med mere end 100 procent årligt de senere år. Nu investerer JP/Politikens hus i Riidr.com.
Foto: JACOB EHRBAHN

Købt. E-bogsmarkedet er vokset med mere end 100 procent årligt de senere år. Nu investerer JP/Politikens hus i Riidr.com.

Bøger

JP/Politikens Hus køber e-bogsportal

Mediekoncernen investerer i Riidr.com.

Bøger

JP/Politikens Hus styrker sine aktiviteter inden for digitalt bogsalg med købet af Riidr.com, som er en e-bogsportal, der gør det nemt at købe og læse e-bøger på web, telefoner og tablets.

»Med købet af Riidr.com styrker vi vores position på e-bogsmarkedet, som er et marked, vi har høje forventninger til. Riidr.com giver os en af markedets mest brugervenlige platforme, hvor man nemt og ubesværet kan læse den samme e-bog på mange forskellige devices«, siger administrerende direktør i JP/Politikens Hus, Stig Kirk Ørskov, i en pressemeddelelse.

LÆS ARTIKEL

Mediekoncernen ejer i forvejen 30 pct. af Danmarks største netboghandel, Saxo.com, og ser et stort potentiale i at kombinere det hurtigt voksende e-bogsmarked med koncernens naturlige adgang til dagbladenes abonnenter og brugere.

»Vi vil udnytte vores medietilstedeværelse massivt til at skabe en stærk synlighed, så vi hurtigt får løftet læsernes kendskab til Riidr.com. Vi vurderer, at vi kan sikre, at Riidr.com bliver en betydende og central aktør på markedet for e-bøger«, siger Politikens bladdirektør, Roy Bruhn-Petersen.

Riidr.com blev stiftet i 2010 og drives i dag som platform for digitalt salg af e-bøger på det danske e-bogsmarked. Firmaet sælger e-bøger fra alle danske forlag og har desuden et større udvalg af engelske titler.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce