Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jan Unger
Foto: Jan Unger

Tidligere udenrigsminister Per Stig Møller har oplevet flere verdenshistoriske begivenheder på tæt hold – lige fra udvidelserne af EU og Nato tilMuhammedkrisen. Han er nu aktuel med et vidnesbyrd på knap 500 sider.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Per Stig Møllers 'Udenrigsminister i krig og fred' giver en vigtig og detaljeret indsigt i dansk og international politik

Med sine mange år som udenrigsminister har Per Stig Møller optjent retten til at give et langt vidnesbyrd, og det bør vi være glade for.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I december 2006 dækkede jeg som politisk redaktør for Ritzau den daværende udenrigsministers tur til Jordan og Irak. Da vi fløj ud fra Bagdad, så vi skyer af sort røg fra gaden under os. Bagefter fik vi at vide, at en bilbombe havde dræbt 50. Denne for os noget dramatiske helikoptertur, som viste en del af hverdagen for irakerne, beskriver Per Stig Møller kort i sin nye erindringsbog om tiden på Asiatisk Plads.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden