Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Svend Åge Madsen er født i 1939. Han studerede matematik på Aarhus Universitet. I 1963 debuterede han som forfatter med  ’Besøget’. Han har bl.a. fået De Gyldne Laurbær, Det Danske Akademis Store Pris og Søren Gyldendal Prisen.
Foto: Andreas Haubjerg

Svend Åge Madsen er født i 1939. Han studerede matematik på Aarhus Universitet. I 1963 debuterede han som forfatter med ’Besøget’. Han har bl.a. fået De Gyldne Laurbær, Det Danske Akademis Store Pris og Søren Gyldendal Prisen.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Svend Åge Madsen: »At skrive er for mig en forlængelse af matematikken«

Svend Åge Madsen, der er nomineret til Politikens Litteraturpris, har altid været optaget af robinsonader. I en hel sommerferie var han Robinson Crusoe. I ’Af den anden verden’ skaber han en verden fra bunden. For den aarhusianske forfatter er romanerne et eksperiment på linje med de studier i matematik, han fordybede sig i som ung.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

At skrive er for mig en forlængelse af matematikken, som jeg studerede som ung. Begge dele er et eksperiment. Mange af mine bøger er bygget op om en hypotese. Hvad ville der være sket, hvis vi havde ændret en eller to af spillereglerne i samfundet? Hvad ville det have ændret i vores liv?

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden