Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Svend Åge Madsen er født i 1939. Han studerede matematik på Aarhus Universitet. I 1963 debuterede han som forfatter med  ’Besøget’. Han har bl.a. fået De Gyldne Laurbær, Det Danske Akademis Store Pris og Søren Gyldendal Prisen.
Foto: Andreas Haubjerg

Svend Åge Madsen er født i 1939. Han studerede matematik på Aarhus Universitet. I 1963 debuterede han som forfatter med ’Besøget’. Han har bl.a. fået De Gyldne Laurbær, Det Danske Akademis Store Pris og Søren Gyldendal Prisen.

Bøger

Svend Åge Madsen: »At skrive er for mig en forlængelse af matematikken«

Svend Åge Madsen, der er nomineret til Politikens Litteraturpris, har altid været optaget af robinsonader. I en hel sommerferie var han Robinson Crusoe. I ’Af den anden verden’ skaber han en verden fra bunden. For den aarhusianske forfatter er romanerne et eksperiment på linje med de studier i matematik, han fordybede sig i som ung.

Bøger
FOR ABONNENTER

At skrive er for mig en forlængelse af matematikken, som jeg studerede som ung. Begge dele er et eksperiment. Mange af mine bøger er bygget op om en hypotese. Hvad ville der være sket, hvis vi havde ændret en eller to af spillereglerne i samfundet? Hvad ville det have ændret i vores liv?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce