Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup
Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den britiske forfatter Dolly Alderton er blevet kaldt sin generations stemme: »Jeg vidste, at jeg ville blive revset for at tale uden skam om alkohol, stoffer og sex«

Den britiske journalist og forfatter Dolly Alderton er som bare 29-årig blevet kaldt sin generations stemme. Hun har netop udgivet sin selvbiografi, hvor hun fortæller om dårlige dates, lav selvtillid og alle de komiske fuck-ups, der har fulgt hende gennem 20’erne. Med beretningerne vil hun vise andre unge kvinder, at det er okay at være lidt ude af kontrol, imens man finder ud af, hvordan man vil være kvinde.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Klokken er fire om morgenen på en britisk motorvej godt 100 kilometer fra London. Dolly Alderton sidder i en taxa på vej til den næste fest. Som tilfældigvis ligger i en helt anden del af England.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden