Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Jørgen Leth, her fotograferet på Haiti, har selv indlæst sin bog 'Det uperfekte menneske'. Det er helt perfekt.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anbefalinger: Tre lydbøger ... til når man(d) går og går og tænker over eksistensen

Hver uge anbefaler Bøger med skiftende gæsters hjælp tre lydbøger. Denne uge anbefaler Johannes Skov Andersen fra Politikens redaktion tre favoritter.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1. Jørgen Leth: ’Det uperfekte menneske’

»Det er fantastisk at høre fortællingerne fra Leths lange liv indlæst af ham selv. De maleriske episoder bliver enormt nærværende, når de er fortalt af manden, der har stemmen som et af sine vigtigste varemærker«.

2. Søren Kierkegaard: ’Forførerens dagbog’

»Det giver fortællingen nyt liv at høre skuespiller Jesper Christensen indlæse denne litterære klassiker. Bogen egner sig enormt godt til lyd, da den i form af en førstepersonsberetning giver en god og troværdig stemme til bogens kyniske hovedkarakter, Johannes«.

3. Erlend Loe: ’Doppler’

»Trænger man til et godt grin, er norske Erlend Loes samfundskritiske hovedværk, ’Doppler’, et godt bud. Fortællingens absurditet bliver for alvor udpenslet, når man får sat en stemme på hovedkarakteren, der i jegform helt ned i detaljen fortæller om opgøret med det alt for kompetente samfund, højrefløjsmanden og hans tro følgesvend, elgen Bongo«.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden