Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Brøg Litteraturbar
Foto: Brøg Litteraturbar

Bag Brøg Litteraturbar står Anna Johansen, der bl.a. er tidligere kunstnerisk leder af Litteraturhuset og har arbejdet som redaktør på Gyldendal.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En kvart million indsamlet via crowdfunding: Nu åbner Københavns nye litteraturbar med stort program

Bogbaren Brøg vil have arrangementer, boghandel og spisebar og åbner i Fiolstræde med et tætpakket program tirsdag.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Litterater, æselører, bogstavbegærlige og andre elskere af bøger får nu et nyt hæng ud-sted i København.

Efter en succesrig crowdfundingkampagne, der indsamlede 248.031 kr. på blot en måned, åbner Brøg Litteraturbar i højloftede lokaler midt i byen.

Brøg Litteraturbar
Foto: Brøg Litteraturbar

Brøg i Fiolstræde.

I aftenens løb kan gæsterne opleve taler, oplæsninger og musikalske indslag. Suzanne Brøgger, som baren er opkaldt efter, åbner ballet, derefter læser Nanna Storr-Hansen op af sin digtsamling ’Lyngtarm’, Tine Høeg og Simon Brinck giver en såkaldt romankoncert, Tomas Lagermand Lundme læser op, Randi Pontoppidan giver en lydperformance, mens Nicolaj Stochholm og Søren Gemmer til slut står for en oplæsningskoncert.

Baren sælger vin, øl og andre drikkevarer, mens selve køkkenet først åbner dagen efter, når der er faldet lidt ro på igen. Sådan da. For her dukker Siri Hustvedt op for at tale om ’Minder om fremtiden’ sammen med kulturjournalist Bo Green Jensen.

Bag Brøg Litteraturbar står Anna Johansen, der bl.a. er tidligere kunstnerisk leder af Litteraturhuset og har arbejdet som redaktør på Gyldendal i 9 år, og Claes Benthien, der bl.a. er tidligere daglig leder af Litteraturhuset og har arbejdet i forlagsbranchen og som gastronomisk konsulent, samt fotograf Hans Ole Madsen

Grand opening af Brøg Litteraturbar. Ti. 18. juni kl. 17-22. Fiolstræde 7, Kbh. K.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden