0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Underholdende roman om livet omkring de 30: Ægteskabet er som en opsparingskonto - man skal sætte mere ind, end man hæver

Sarah Skyt Persson debuterer med et krast og hjerteligt portræt af Sydbank i Herning. ’Sku’ det være en anden gang’ er en underholdende roman om arbejdsplads, provinsliv og en kvinde, der beslutter sig for at blive voksen.

Morten Holtum
Pressefoto: Morten Holtum
Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Alt er i skønneste orden, for Maria har en plan. Hun skal finde sammen med Mikael fra privatafdelingen, som »er lidt pjevset, men også rar og jordbunden, og han er ikke engang fraskilt«. De to skal giftes og have børn, og selvfølgelig vil Marias krop på et tidspunkt give efter og forandre sig, men selv hvis hun får ’bananbryster’, betyder det ikke alverden, for til den tid vil hun have en mand, som har lovet at blive for evigt.

Maria har passeret de 30 og bør snart komme i gang med en uddannelse, men heldigvis kan hun læse de første år hjemme i Herning, og før hun får set sig om, vil hun være færdig og klar til at starte som client manager. Måske hun endda kan blive i Sydbank.

Godt nok har Maria stadig et forhold til sin gifte afdelingsleder, Jan, og hendes stilling som kasserer i banken nedlægges snart, for fremtiden ligger i selvbetjening. Men alt er alligevel i skønneste orden, for Maria følger et kursus i mindfulness, og anskuer man det hele lidt positivt, kan Jan og de sidste 11 år i Sydbank sagtens betragtes som planens første faser.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce