Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Drømme. Lotte og Søren Hammers  debutkrimi begynder med død og ulykke i en gymnastiksal. Her er de ved ribberne i Kregme Skole, hvor Søren arbejder som lærer. Hun stopper sit arbejde 1. maj, og han håber, bøgernes succes kan betale for, at han i en periode kunne få orlov til at skrive på fuld tid. Derudover mangler de ikke noget, synes de. Jo, måske vil Søren Hammer gerne have et prale-tv.
Foto: Per Folkver

Drømme. Lotte og Søren Hammers debutkrimi begynder med død og ulykke i en gymnastiksal. Her er de ved ribberne i Kregme Skole, hvor Søren arbejder som lærer. Hun stopper sit arbejde 1. maj, og han håber, bøgernes succes kan betale for, at han i en periode kunne få orlov til at skrive på fuld tid. Derudover mangler de ikke noget, synes de. Jo, måske vil Søren Hammer gerne have et prale-tv.

Interview
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Søskendekrimi solgt på forhånd til 16 lande

Lotte og Søren Hammers debutroman har stor succes allerede inden udgivelsen.

Interview
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fem mænd hænger i hver sit reb ned fra loftet i en gymnastiksal. De er døde. Skamferede. De har alle fået savet de hænder af, som engang befamlede unge kroppe. Alt for unge kroppe.

De fem mænd er pædofile. Henrettelsen er åbenlys.

Scenen åbner romanen ’Svinehunde’, som søskendeparret Lotte og Søren Hammer debuterer med på torsdag. De er henholdsvis 54 og 57 år, sygeplejerske og folkeskolelærer, og sammen har de brugt de seneste seks år på at skrive den roman, som allerede før udgivelsen i Danmark er solgt til 16 lande.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden