Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Pr-foto
Foto: Pr-foto

Schweiziske Vitra er i Milano-sammenhæng kendt for deres spektakulære messestande. I år præsenterede de deres møbler i et stort dukkehus. Her et af rummene med relanceringer af bl.a. Panton-, Eames- og Alto-møbler.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

BIG-lampe, bouclé-stof og flydersofaen over alle flydersofaer: Her er 10 med klassikerpotentiale fra designugen i Milano

Designugen i Milano trækker hvert år flere hundredtusind designprofessionelle og hangarounds til den italienske by, der er fyldt til randen med udstillinger, events og helt nye møbler og lamper. Blandt årets største tendenser er relanceringer af glemte klassikere, ny teknologi og farver, farver, farver.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et af ugens store samtaleemner var Louis Poulsens samarbejde med den danskislandske kunstner Olafur Eliasson. Deres lampe, OE Quasi Light, er inspireret af de to komplekse geometriske figurer, icosahedron og dodecahedron, der både står i kontrast til og komplementerer hinandens former og vinkler i de semitransparente materialer i polykarbonat og genanvendt aluminium.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden