Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Frederica Furniture har åbnet showroom i det gamle postkontor i Købmagergade i København. Derfor kalder Cecilie Manz sine nye  møbler for Post.
Foto: Pr-foto

Frederica Furniture har åbnet showroom i det gamle postkontor i Købmagergade i København. Derfor kalder Cecilie Manz sine nye møbler for Post.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det kan godt være, at det lyder kedeligt: Men disse møbler skal holde de næste 50 år

Designeren Cecilie Manz har skabt et kæmpestort spisebord og en stol til Fredericia Furniture, hvor Børge Mogensens møbler spiller hovedrollen. Han var ikke glad for armlæn, men det er Manz, fortæller hun i dette fempunktsinterview.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1 Arketyper. Det er 16 år, siden Cecilie Manz sidst har haft noget med til Fredericia Furniture. Men nu skulle det være, blev Manz og møbelvirksomheden enige om. Og det skulle være noget ordentligt. »Jeg har tegnet et spisebord på 3,2 meter med en tilhørende stol, for bordet og stolen er jo arketyper, når det handler om den måde, vi bor på. Det er ved det store bord, vi samles for at spise og være sammen, her, børnene laver lektier, og de voksne arbejder. Og det er i den gode stol, vi bliver siddende efter maden«, fortæller Cecilie Manz. »Der er noget universelt over stolen og bordet, og det er nok de vigtigste møbler, vi har«.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden