Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Ægteskab. Elizabeth Taylor og Richard Burton var både ægtepar inden- og uden for lærredet. Her ses de i filmen 'Hvem er bange for Virginia Woolf?', som blev et spejlbillede af deres tumultariske ægteskab.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Scorsese filmatiserer Liz Taylors ægteskab

Elizabeth Taylors og Richard Burtons ægteskab er en pokkers god historie.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bogen ’Furious Love’ vakte ikke stor opmærksomhed, da den udkom i fjor.

Men så døde Elizabeth Taylor, og pludselig var Sam Kashner og Nancy Schoenbergers bog om Elizabeth Taylor og Richard Burtons stormfulde forhold rygende aktuel.

LÆS

Inden sin død havde Taylor nemlig givet forfatterparret adgang til Taylor-Burton-parrets kærlighedsbreve.

Det er en pokkers god historie

Efter at de havde mødt hinanden i forbindelse med optagelserne af ’Cleopatra’ i 1963, blev parrets optræden i den viltre ’Trold kan tæmmes’ og den indædte ’Hvem er bange for Virginia Woolf?’ en slags spejlbilleder af et tumultarisk ægteskab, der for en stor dels vedkommende udspillede sig i offentlighedens søgelys.

Det er en pokkers god historie, så det er ikke så mærkeligt, at den notorisk historieinteresserede mesterinstruktør Martin Scorsese ifølge BBC har sagt ja til at instruere disse scener fra et usædvanligt ægteskab.

LÆS

Men hvem skal spille Richard Burton, og hvem i alverden kan spille Elisabeth Taylor? Måske Natalie Portman, som efter sigende var ude med checkhæftet, inden Paramount sikrede sig rettighederne til at filmatisere.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden