Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Film. Sådan så det ud, da Nicolas Winding Refn og Ryan Gosling for to år siden var i Cannes. Snart ankommer de på festivalen igen.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken.dk i Cannes: Jungletrommerne buldrer før Refns ankomst

'Only God Forgives' er omgivet af massiv hype op til premieren i Frankrig.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Film, film, film. Og Refn, Refn, Refn.

I morgen begynder den årlige filmfestival i Cannes. Og at dømme ud fra samtalerne og stemningen i det SAS-fly, der i morges lettede fra Kastrup med kurs mod Sydfrankrig, er forventningerne blandt det danske filmfolk til dette års festival, nummer 66 af slagsen, høje.

Ikke mindst fordi Nicolas Winding Refn er med i hovedkonkurrencen med ’Only God Forgives’. Og ikke mindst fordi Winding Refn for to år siden vandt instruktørprisen i Cannes for ’Drive’. Og sidst, men ikke mindst, fordi Ryan Gosling igen spiller hovedrollen i den danske instruktørs film.

»Only God Forgives’ er en af de film, rigtig mange mennesker taler om op til festivalen. Især fordi Ryan Gosling bare er blevet et kæmpe navn efter ’Drive’«, lyder det fra min sidedame i SAS-flyet, Mette Søgaard fra Camera Film og Grand Biografen.

En biograf, som i næste uge laver en simultanpremiere med premieren på ’Only God Forgives’ i Cannes. Således at det danske filmpublikum hjemme i København kan se Winding Refns nye film samtidig med, at den bliver vist på festivalen i Frankrig.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden