Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Axel Schmidt/AP
Foto: Axel Schmidt/AP

Serielt. De fleste husker sikkert Lars von Triers thrillerserie 'Riget'. Om hans nye tv-serie er i samme genre, ved vi endnu ikke.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er Lars von Triers næste projekt

Den danske instruktør skriver på miniserien 'The House that Jack Built'.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Det bliver noget, du aldrig har set før. Og aldrig kommer til at se igen. Så kære verden - hold vejret«.

Sådan præsenterer Zentropas direktør Peter Aalbæk Jensen det kommende projekt fra firmaets største aktiv, instruktøren Lars von Trier: En engelsksproget miniserie med titlen 'The House that Jack Built'.

Titlen refererer til en kendt engelsk børneremse, som von Trier tidligere har brugt i filmen 'Forbrydelsens Element'.

Manusarbejdet begynder i efteråret, og efter planen starter optagelserne i 2016.

Von Trier talte til pressen - sådan da

Lars von Triers fem en halv time lange director's cut-version af 'Nymphomaniac' vises i dag på filmfestivalen i Venedig, og det var på et pressemøde i forbindelse med den film, at talen faldt på von Triers næste projekt.

»Han (von Trier, red) har fået en rigtig god ide, som jeg ikke kan sige mere om lige nu. Men han ønsker sig et stort skuespillerensemble«, sagde Zentropa-producer Louise Vesth på pressemødet.

Von Trier, der ikke udtaler sig offentligt længere efter et par uheldige bemærkninger på Cannes-festivalen i 2011, var ikke selv fysisk til stede på pressemødet.

Men instruktøren, der ikke kan dy sig for at drille pressen, agerede en slags livline for 'Nymphomaniac'-skuespilleren Stellan Skarsgaard under pressemødet. Det skriver deadline.com.

Da Skarsgaard fik et spørgsmål, han ikke umiddelbart kunne svare på, ringede han til von Trier, som svarede skuespilleren, som så videreformidlede svaret til journalisterne i salen.

»Har jeg lært noget om kvinder (i arbejdet med 'Nymphomaniac', red)? Nej, jeg ved alt, der er at vide om kvinder«, sagde von Trier ifølge Skarsgaard.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden