Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Heltinden. I 2012 bragede Jennifer Lawrence igennem med sin seje og sammenbidte sårbarhed i rollen som Katniss Everdeen, skrev Politikens anmelder Kim Skotte. Nu afsluttes filmserien med 'Mockingjay Part 2'.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vigtige og mindre vigtige fakta om Hunger Games - fra 2012 til i dag

Få overblik over, hvor lang tid det tager at flette Katniss' fletning, eller hvor stort et lønhop Jennifer Lawrence har taget.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Næsten lige så vigtig en filmserie for unge som ’Harry Potter’ og en del mere helstøbt.

Sådan skriver Politikens anmelder Kim Skotte om filmen 'Mockingjay Part 2', som er fjerde og sidste film i serien om Katniss Everdeens kamp for livet og friheden i det fiktive fremtidssamfund Panem. Og giver fem hjerter.

Vi guider i den anledning til vigtige og mindre vigtige fakta fra filmserien om 'Hunger Games', 'Catching Fire' og de to Mockingjay-film.

'The Hunger Games: Mockingjay - del 2' er det sidste kapitel i den populære filmserie, hvor Katniss Everdeen er blevet frontfigur i revolutionens kamp mod den diktatoriske Præsident Snow. Den unge kvinde holdes i sikkerhed i Distrikt 13, væk fra de daglige angreb og modangreb, men efter Peeta er blevet hjernevasket til at slå hende ihjel, vokser Katniss’ behov for hævn sig større end nogensinde. Katniss beslutter sig for, at hun bør være den, der dræber Præsident Snow og én gang for alle sikrer frihed til Panems befolkning. Det bliver starten på en farefuld rejse ind i Capitals krigshærgede gader, der mere og mere minder om et endegyldigt dødsspil. Kilde: Nordisk Film

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden