0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Øm superhelteromance kunne godt snaskes ind i mere slibrig drift

Fanfiction. ’Cuddling' af SakuraGirl25 er vist mest for folk, der holder af harlekinromaner.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Tegning: Thomas Thorhauge

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Først vil jeg lige resumere den ret glimrende beskrivelse fra første kapitel, ’Cuddling’, af, hvordan de to helte supplerer hinanden:

Clark Kent er svært glad for at kramme-sove og knuge Bruce som en bamse. I begyndelsen er Bruce irriteret og stritter imod, han går i seng uden nogens omklamrende arme, men vågner hver eneste morgen med Clark slynget omkring sig, og en dag giver han op og accepterer det – i egne øjne – grænseoverskridende ritual.

Men så sker der noget. En nat er der ingen klæbende Clark, og Bruce mærker savnet efter den kildende vejrtrækning og de muskuløse arme, og han prøver forgæves at slå længslen ud af hovedet, men Clark har væltet knudemanden Bruces personlige grænsebomme.

Sidste kapitel er det mest sexede. Her vil Clark gerne have Bruce med til hjemstavnen Smallville og besøg hos forældrene. Bruce svarer modvilligt: »The last time we were there the only fun I had was fucking you in the barn«. Forfatterens beskrivelse af de to helte som omsorgstrængende dagdrømmere har sin egen sære erotiske kvalitet, men mere beskidt end den kommentar bliver det ikke rigtig i denne fanfiction – SakuraGirl25 spoler tilmed hen over en oplagt sexscene i laden.

I stedet beskriver hun øjeblikket, efter at de to har knaldet i høet: »Sometime later, both men lay in the hayloft nude, legs entwined as they descended from the bliss of their individual orgasms. Bruce regulated his breathing, shifting as blades of hay poked him his bare back and ass. He stared up at the ceiling, feeling sky blue eyes intently studying him as Clark rolled onto his side. »What?««. Det her er et godt eksempel på, at forfatterens beskrivelser af superheltenes romance skam er poetisk og øm, men SakuraGirl25 kunne godt have brugt sin fanfictionforfattermagt til at snaske superheltene ind i mere slibrig drift. Denne fortælling er vist mest for folk, der holder af harlekinromaner.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Thomas Thorhauge

Jørgen Leth + Simon Staho:  Notater om nysgerrigheden (og nysgerrighedens betingelser)

Thomas Thorhauge

Werner Herzog + Joshua Oppenheimer i samtale:  Film skal efterlade dig stakåndet. Ekstatisk. Flyvende.

Thomas Thorhauge

Ruben Östlund og Janus Metz i filmsamtale:  Krig, terror, medier og mænd (Udramatiske udsagn om en højdramatisk tid)

Thomas Thorhauge

Mads Brügger + Christoffer Guldbrandsen i samtale:  Dokumentarismens grænser og metoder

Thomas Thorhauge

Laura Poitras + James Marsh i ilmsamtale:  Portrætter af mod og moderne liv

Thomas Thorhauge

Phie Ambo + Michael Madsen i filmsamtale:  Er der et rumvæsen til stede?

Thomas Thorhauge

Virkelighed er virkelighed er virkelighed. Er fiktion

Thomas Thorhauge

Til døden, med håb om forløsning

Thomas Thorhauge

»Lige der mellem fortiden og fremtiden«

Thomas Thorhauge

»En syvårig kan taste navnet på en tilfældig pornoskuespiller og se mangedobbelt penetrering«

Thomas Thorhauge

Gysmesteren siger det: Børns empati er i frit fald

Da Schrader mødte Bresson:   »Man har vænnet publikum til film, hvor man viser alt. Det er frygteligt. Hvis jeg ikke kan få folk til at gætte, hvis jeg er tvunget til at vise alt, er jeg ikke interesseret i at arbejde«

Thomas Thorhauge

Mester-dokumentarister i samtale:  Jeg har et skema for alle de film, jeg vil lave i mit liv. ’Kapitalen’ bliver min sidste

Filminstruktør Tobias Lindholm forføres af May el-Toukhys nye film:   I ’Dronningen’ hepper jeg i lang tid på, at Trine gør det, hun gør. Lige indtil hun gør det

Hjernerne bag 'Arvingerne' og 'Herrens veje' i samtale:   »Pludselig opdagede jeg, at mange af mine fortællinger kommer ud fra totalt undertrykt raseri. Sådan noget helt tungt, mørkt noget«

'Sex and the City'-stjerne møder dronningen af arthouse-film:  Vi gider ikke bare spille nogens mor!!