Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
DR3
Foto: DR3

Selfie-tv. Malou og Alex filmede sig selv og deres åbne forhold i dokuserien ’Ku' godt må godt ’ og indskriver sig i bølgen af de selvfilmende hovedpersoner på DR3

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lucia Odoom: Her er fem greb, som DR 3 skal stoppe med lige nu!

DR 3 laver noget af det bedste public service-tv i Danmark, men de er ved at fortabe sig i kødsovs, selfies og gentagelser. Her er 5 ting, de simpelthen skal stoppe med nu, skriver Politikens Lucia Odoom i denne klumme.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

DR 3, jeg elsker dig. Du har vist, hvordan livet er for de grimme, de tykke, de unge og smukke, de solbrune, veltrænede, de forelskede, de angste, ensomme, de hårde og de skrøbelige. Alle temaerne er værdige og vigtige og viser os os selv og alle de andre, vi måske går og har fordomme om. Det er skam glimrende alt sammen, men i mylderet af programmer om unge menneskers usikkerheder, særpræg, sejre og nederlag har du simpelthen fortabt dig i en forudsigelig formel, der efterlader alt for lidt til fantasien og indlevelsen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden