Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Christine Baranski spiller Diane Lockhart i tv-serien.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stjerne-advokaten i 'The Good Fight' har så umådeligt meget udstråling, at man nærmest blændes af den

3. sæson af ’The Good Fight’ er veloplagt og befæster dens status som tidens bedste legal eagles-serie.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Christine Baranski er en interessant figur i dagens tv-verden. Hun er ikke smuk i klassisk forstand, men har til gengæld så umådelig meget udstråling, at man nærmest blændes af den, når hun optræder på skærmen som den fritænkende, knivskarpe og empatiske superadvokat Diane Lockhart, som vi lærte at kende i ’The Good Wife’ og nu kan følge i fortsættelsen, ’The Good Fight’.

Serien er på overfladen en blanding af sæbeopera og court room drama, skåret over den læst, Stephen Bochco støbte til den banebrydende ’Advokaterne’ tilbage i første halvdel af 1990’erne.

Kilde: HBO NORDIC

Men det er i virkeligheden bare drageringen, thi det aktive stof er en skarp og ganske sydende kritik af Trumps USA, hvor den fladpandede machismo, den blinde ideologiske kamp og pengene i fællesskab træder de klassiske amerikanske værdier under fode.

Ifølge Diane er der tale om et USA, hvor der kun er få rigtige mænd tilbage – og hvor dem på magtens tinder skyder skylden fra sig og klynker som pryglede hundehvalpe, hvis nogen peger på dem og siger ansvarlighed.

Og det gør serien både underholdende og tankevækkende – ikke mindst for os her i Danmark, der kan se samme dumhedsbølge tage land på vore mentale strande.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden