Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
HOB Nordic
Foto: HOB Nordic

'Big Little Lies' er et stjernehold af kvindelige skuespillere, som Reese Witherspoon og Nicole Kidman har samlet efter de begge blev forelsket i Liane Moriartys romanforlæg og besluttede at lave den til en tv-serie i fællesskab.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Reese Witherspoon: Skal det nødvendigvis være de samme 20 mennesker, der laver alle film i Hollywood?

Med tv-serien ’Big Little Lies’ er Reese Witherspoon og Nicole Kidman pludselig blevet nogle af tidens vigtigste tv-producere. De har skabt en nutidig fortælling, der skildrer kvindeliv så virkeligt, at man genkender sig selv.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mens solen går ned over byen en lun, vindstille sommeraften, binder jeg løbeskoene og hiver den stakåndede vejrtrækning med udenfor, ud for at få åndet dybt igennem i takt med lange skridt på en næsten mennesketom sti, ud for at slippe for uroen og angsten i kroppen, men også ud for at se dét i øjnene i glimt af erfaring og erindring.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden