Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Prop Store
Foto: Prop Store

Man kan bl.a. købe det lyssværd, som Samuel L. Jacksons karakter Mace Windu brugte i filmen 'Revenge of The Sith' fra 2005. Lyssværdet er vurderet til ml. 50-100.000 britiske pund.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bunker af rekvisitter fra berømte film sat på auktion: Kunne det friste med et lyssværd fra 'Star Wars'? Eller hvad med Forrest Gumps gummisko?

900 genstande fra nogle af Hollywoods mest berømte film kommer på auktion i London, og alle kan byde med over nettet. Den billigste genstand er vurderet til under 3.000 kroner, men man skal være klar til at gribe dybt i lommen, hvis man vil være med om buddet på de særligt eftertragtede sager.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Scenen i Stanley Kubrick ’The Shining’, hvor Jack Nicholson har jaget kvinden ud på badeværelset, er nok en af filmhistoriens mest uhyggelige. Hun forsøger at flygte ud gennem vinduet, men det er for lille. Foran den låste dør råber Nicholson: »Små grisebasser, små grisebasser. Lad mig komme ind!«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden